Close
Sök

Bike antenna - dragfäste till cykel/kickbike

Tillverkare: Non-stop dogwear
599,00 kr
Ett fäste till cykeln för dig som arbetar med drag på cykel. Fästet är utformat så att kopplet inte ska fastan i framhjulet. En säkerhetsdetalj du som tränar drag på cykel eller sparkcykel med din hund.
Perfekt för dig som tävlar scooter eller cykel med din hund.
Lagerstatus: I lager
+ -

När du cyklar med din hund går det fort och säkerheten är viktig. Non-stops dragfäste är utvecklat för att hålla hundens koppel borta från framhjulet. Bike antenna har låg vikt och är robust. Den är flexibel och följer hundens rörelser i svängar och varierande terräng.

Bike antenna passar de flesta cyklar och kickbikes och är lätt att montera. Du tar av fästet med insektsnyckel om du ska cykla utan din hund. Tar du ofta av fästet är Bike Antenna CLICKfix med snabbfäste att rekommendera.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

DETALJER
• Fjädrande
• Fjäderstål
• Aluminium
• Insektsnyckel för montering

MÅTT
Vikt246 g
Längd63 cm
Öppning diamter31,8 mm

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Bungee leash - elastisk draglina

Draglina / koppel som är elastiskt hela vägen och utvecklad för att ge dig och din hund en bra upplevelse. Bungee leash är perfekt för aktiviteter som löpning, skidåkning och cykling med din hund. Kopplets elasticitet dämpar ryck. Med en slitstark utsida och elastisk kärna blir bungee leash förstahandsvalet hos många tävlande inom Canicross och skidåkning.
399,00 kr