Close
Sök

Bike antenna CLICKfix - dragfäste till cykel/kickbike

Tillverkare: Non-stop dogwear
799,00 kr
Ett fäste till cykeln för dig som arbetar med drag på cykel och denna modell kan snabbt monteras av med ett enkelt klick när du ska cykla utan hund. Fästet är utformat så att kopplet inte ska fastan i framhjulet. En säkerhetsdetalj du som tränar drag på cykel eller kickbike med din hund.
Passar dig som är aktiv och både cykelpendlar till jobbet och cykeltränar med din hund.
Lagerstatus: I lager
+ -

När du cyklar med din hund går det fort och säkerheten är viktig. Non-stops dragfäste är utvecklat för att hålla hundens koppel borta från framhjulet. Bike antenna passar de flesta cyklar och kickbikes och denna modellen kan snabbt monteras av med ett enkelt klick när du vill cykla utan din hund. Bike antenna har låg vikt och är robust. Den är flexibel och följer hundens rörelser i svängar och varierande terräng.

Adaptern du fäster bike antenna med kan användas med Non-stops övriga KLICKfix-produkter.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

 

 

 

DETALJER
• Aluminium

MÅTT
Vikt265 g
Längd cykelantenn49 cm
Längd fäste7 cm
Passar styren med diameter22-26 mm eller 31,8 mm

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Freemotion harness - hundsele för drag

Freemotion är en allsidig och oerhört populär dragsele till hund framtagen för drag från hög dragpunkt. Selen kommer från Non-stop dogwear och är perfekt för aktiviteter som löpning, cykling, skidåkning eller andra liknande aktiviteter. Ergonomisk passform ger rörelsefrihet och minimal andningsbegränsning.
849,00 kr

Bungee leash - elastisk draglina

Draglina / koppel som är elastiskt hela vägen och utvecklad för att ge dig och din hund en bra upplevelse. Bungee leash är perfekt för aktiviteter som löpning, skidåkning och cykling med din hund. Kopplets elasticitet dämpar ryck. Med en slitstark utsida och elastisk kärna blir bungee leash förstahandsvalet hos många tävlande inom Canicross och skidåkning.
399,00 kr