Close
Sök

Non-stop dogwear Ramble harness - hundsele för vardag, vandring och sök - grön

Tillverkare: Non-stop dogwear
749,00 kr
Ramble harness från Non-stop dogwear är en hundsele från Non-stop dogwear med justerbara remmar runt hals och bröstkorg så du får perfekt passform till din hund. Tre fästpunkter för kopplet ger flexibilitet och ett mångsidigt användande. Handtag på ryggen är praktiskt.
En sele för vardag som också fungerar bra till vandring. Ett perfekt val för nose work och specialsök.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Ramble sele är lätt att bära och sitter bekvämt på din hund, utan remmar som stör hundens rörelser. Spännen på båda sidor av bröstkorgen gör den här hundselen enkel att ta på och av, perfekt för en taggad hund eller för en hund som inte vill bli hanterad. De robusta Duraflex®-spännena har runda kanter för bättre hållbarhet och kan bytas ut om om någon tuggat på dem t.ex.

Multifunktionell med tre ställen att fästa kopplet på. Förutom fästpunkten på baksidan finns det en ögla under magen för att fästa en spårlina. På framsidan finns en tredje fästpunkt för mild antidragfunktion. Selen har ett handtag på ryggen för att ge mer kontroll och möjlighet till stöttning. Handtaget kan också användas för att hjälpa hunden över eventuella hinder längs vägen. Eller kanske du behöver bromsa en taggad hund. Gott att hålla i på startlinjen till nose work-söket.

Selen är framtagen för vardagslivet och fungerar också bra till vandring. Fungerar förstås perfekt till joggingturer och så vidare.

Ramble sele är ett bra val för hundar med en stor kroppsbyggnad på det sätt den är konstruerad med stor justeringsmöjlighet. 

Vi rekommenderar att överväga noga och läsa på innan du använder sele på din valp. Om du väljer det så är Ramble ett bra val med stora möjligheter att justera storleken. Selen växer med valpen och den kan användas under lång tid. Storlekarna överlappar varandra så att samma sele kan användas under uppväxten.

Rambel selen är tillverkad av robusta material och har Hypalon-förstärkning på utsatta områden. Selen har en "bas" med slutna celler vilket förhindrar att vatten tränger in. De justerbara remmarna är tillverkade av slitstarkt och robust säkerhetsbälte. Det har M3™ reflekterande material för synlighet i mörkret. D-ringen på baksidan är gjord av aluminium

Ramble selen finns i storlek XS-XL för att passa både små och stora hundar. Selen finns i färgerna grön och plommonlila.

Tänk på att vissa bilder visar en funktion eller förmedlar en känsla och färgen på produkten kan skilja från verkligheten. Titta på produktbilderna för att få den bästa uppfattningen om hur färgen ser ut.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

STORLEKxssmlxl
HUND:
Nackomkrets29–36 cm36–48 cm43–60 cm51–69 cm60–84 cm
Bröst40–58 cm45–64 cm58–90 cm72-110 cm74–126 cm
SELE:
Vikt93 g135 g170 g221 g254 g
Justerbart band bak, längd11 cm16 cm19 cm22,5 cm25,5 cm
Justerbart band front, längd19 cm23 cm28 cm34 cm41,5 cm
Band front, bredd4 cm5 cm6,6 cm7 cm7,7 cm

DETALJER
• Justerbar på båda sidor om halsen
• Justerbar på båda sidor om bröstkorgen
• 3 fästpunkter för koppel
• Duraflex®-spännen på båda sidor
• 3M™ Reflexer
• Handtag på ryggen

MATERIAL
TygPolyester ripstop
StoppningCellskum med stängda porer
DekorbandPolyamid
FörstärkningarHypalon
D-ringAluminium

Maskintvätt max 30° C, ska inte torktumlas. Använd inte sköljmedel.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel medium 🦴 längd 12 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel medium är ca 12 cm lång oh väger ca 20 gram (medelvikt när vi vägt 100 st)
25,00 kr

POCKET 🐶 magnet dofthållare 20x6x15 mm gul

Hundigts magnetiska dofthållare POCKET finns i solgult 💛 vill du färgkoda dina doftbärare till olika dofter kan gul komma väl till pass. I dofthållaren placerar du en tops med doft. Dofthållaren gör att nosen inte kommer i kontakt med doftbäraren och doften. POCKET ser också till att doften inte kommer i kontakt med omgivningen, kontamineringen blir mindre. Dofthållaren har en ficka för magnet och ett genomgående hål anpassat för en tops. Den är gjord av PETG.
30,00 kr

RAUH älgsticka - tuggben

Älgsticka till små hundar och valpar. Den kallas också Power Stick. Helt naturligt tuggben av rullad älghud som torkats helt utan tillsatser, enligt traditionella metoder. Passar även hundar med känslig mage. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt. Mycket hållbart.

Mått ca 16x 1,5 x 1,5 cm.
55,00 kr

Non-stop dogwear Touring bungee - expanderkoppel

Touring bungee från Non-stop dogwear är ett lätt och mångsidit koppel som är utmärkt för vandring och passar också bra för aktiviteter som löpning, skidåkning och cykling om din hund drar måttligt. Kopplet finns i olika bredd och längd så alla från minsta hunden till den största ska hitta ett perfekt koppel.
329,00 kr