Close
Sök

Non-stop dogwear Trekking belt - midjebälte

Tillverkare: Non-stop dogwear
849,00 kr
721,65 kr
Trekking belt från Non-stop dogwear är ett klassiskt och omtyckt midjebälte med fina finesser och flexibel användning, perfekt för t ex skidåkning, jogging fjällvandring. Trekking belt gör promenaden behagligare om din hund drar mycket eller om du helt enkelt vill ha händerna fria.
*
  • Not available
  • Not available
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Trekking belt är ett klassiskt midjebälte perfekt för dig som gillar att vara aktiv med din hund. Det frigör händerna när du är ute och går med din hund vare sig det är en kort runda i skogen eller en lång hike. Om din hund drar i kopplet kanske ni tillsammans har hittat en ny träningsform. Med hjälp av en dragsele till din hund och ett koppel med expander kan du få draghjälp i skogen samtidigt som din hund får jobba. Blätet avlastar din rygg och dina axlar samtidigt och ni kan få en härlig tur tillsammans.

Trekking bältet har två klickspännen i midjan, ett på var sida. Det sitter stabilt på plats med hjälp av benremmar som du också kan ta av om du föredrar ett midjebälte utan benremmar. Hundens koppel eller draglina fäster du i en krok. Om du vill säkra upp extra trär du först kopplet genom D-ringen och hakar det sedan över kroken. Tänk på att D-ringen inte är avsedd för att fästa kopplet direkt i.

Midjebältet har två klädda öglor, en på varje sida, där du kan hänga koppel, bajspåsar eller andra lätta föremål upp till 0,5 kg. Trekking belt passar ihop med Trekking belt bag som du enkelt trär runt midjebältet för att få med dig lite extra packning på dagsturen eller kanske lite träningstillbehör i skogen. Midjebältet och väskan kommer i matchande färger.

Non-stop dogwear har noggrannhet i fokus när de utformar midjebälten. Ergonomisk design kräver uppmärksamhet på detaljer. Justeringmöjligheter, spännen och smidiga sömmar som inte skaver är en självklarhet.

Bra relfexer gör dig synlig i mörkret. Rör du dig mycket bland folk och i trafik tycker vi att Orbiloc är ett bra komplement för din och andras säkerhet. Det finns inga bestämmelser för vilka färger du ska välja, men vitt eller gult ljus signalerar framåt och rött ljus bakåt vilket också är färgerna i twin-paketet från Orbiloc.

Tänk på att vissa bilder visar en funktion eller förmedlar en känsla och färgen på produkten kan skilja från verkligheten. Titta på produktbilderna för att få den bästa uppfattningen om hur färgen ser ut.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

 

DETALJER
• Öppen hake med D-ring
• Reflextryck
• Justerbara benremmar
• Två klickspännen i midjan, ett på var sida
• Två öglor för lättåtkomlig utrustning

MÅTTS / 74-85 cmM / 85-138 cmL / 85-165 cm
Vikt341 g384 g388 g
Höjd13 cm14 cm14 cm
Längd, vaddering57 cm70 cm80 cm

MATERIAL
TygPolyester
StoppningCellskum med stängda porer
RemmarPolyamid
SpännenPlast

Handtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Grisknorr, närproducerad helt utan tillsatser

Hundigts grisknorrar är närproducerade och helt utan tillsatser. Grisarna kommer från gårdar i västsverige. Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av svansarna. Grisknorrarna luktar nästan ingenting och de flesta hundar tycker de smakar gott.
Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
18,00 kr

Grisöra, närproducerade helt utan tillsatser

Hundigts grisöron är närproducerade och helt utan tillsatser. Grisarna kommer från gårdar i västsverige. Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av öronen. Girsöronen luktar nästan ingenting och de flesta hundar tycker de är supergoda.
Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
18,00 kr

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

RAUH ÄLG 14 - tuggben

Tuggben av rullad älghud som torkats helt utan tillsatser, enligt traditionella metoder. Helt naturligt med andra ord. Gott att tugga på för hundar och passar även hundar med känslig mage. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt. Mycket hållbart.

Passar små och medelstora hundar. Mått ca 14 x 5 x 2 cm.
105,00 kr