Close
Sök

Tumble collar - halsband med klickspänne, liten hund/valp

Tillverkare: Non-stop dogwear
209,00 kr
146,30 kr
Tumble collar är ett lätt och justerbart halsband som passar fint till små hundar och valpar. Halsbandet är enkelt att ta av och på med ett Duraflex®-spänne.
Tumble collar är ett perfekt vardagshalsband som också passar bra på vandringen.
*
  • Not available
  • Not available
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Valpar växer snabbt och ett justerbart valphalsband är att föredra så du kan justera passformen perfekt. Halsbandet är smidigt och sitter bekvämt på valpen men också den lilla hunden som behöver ett halsband av bästa kvalitet.

Ska ni ut på en längre vandringstur är det skönt att kunna variera mellan halsband och sele, då är Tumble collar smidigt och bra till den lilla hunden.

Tumble collar har reflexdetaljer vid Non-stop loggan och en hälla som sitter runt halsbandet. Kopplet fäster du i en D-ring av aluminium som är lätt och hållbar.

Tumble collar finns i två storlekar som överlappar i längd och finns i två färger; plommonlila och dimblå.

Tänk på att vissa bilder visar en funktion eller förmedlar en känsla och färgen på produkten kan skilja från verkligheten. Titta på produktbilderna för att få den bästa uppfattningen om hur färgen ser ut.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

STORLEKxxsxs
Omkrets min21 cm25 cm
Omkrets max29 cm35 cm
Bredd0,9 cm1,4 cm
Vikt14 g23 g
DETALJER
• Duraflex®-spänne
• Reflexdetaljer
• D-ring av aluminium

MATERIAL
Vävt bandPolyamid
D-ringAluminium

Maskintvätt max 30° C, ska inte torktumlas. Använd inte sköljmedel.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt