Close
Sök

Valpträning – så gör du din valp till en vardagshjälte

Tillverkare: Klickerförlaget
330,00 kr
Valpträning är en bok som besvarar dina frågor om valpen. Varför gör din valp på ett visst sätt? Du får också konkreta tips om inkallning, koppelgående, hantering, miljöträning och socialisering.
Författare är Jessica Mann som är utbildad instruktör och hundbeteendeanalytiker.
+ -

Valptiden är härlig men också jobbig, och ibland undrar nog alla om det ska bli ordning på det lilla monstret som flyttat in?

Den här boken är skriven med syftet att besvara alla dina frågor om valpen: Varför gör valpen si eller så? Hur mycket motion ska valpen ha? Vad gör du om valpen inte sover? Om den biter dina fingrar och tår? Om den skäller på grannen, jagar kaniner, inte lyssnar när du ropar eller om den blir rädd?

Du får även konkreta tips på hur du ska lära valpen olika saker som att komma på inkallning, gå fint i kopplet och hälsa på ett belevat sätt. Dessutom får du tips på olika sätt att berika valpens vardag, hur du håller valpen frisk, hur du går tillväga för att få en valp som gillar hantering och ett bra upplägg för aktivering, miljöträning och socialisering, så det varken blir för mycket eller för lite.

Jessica Mann som skrivit boken arbetar som instruktör och hundbeteendeutredare i sitt företag Motiverade hundar och som lärare för blivande instruktörer och hundbeteendeutredare som ena halvan av Attityd hundkunskap. Med sina hundar Gip, Vill, Tesla och Ivy tränar och tävlar hon framförallt freestyle, heelwork to music, rallylydnad och nosework. Trickträning är det roligaste hon vet och hon brinner för att ge hundar en aktiv och berikande vardag..

  • Boken är inbunden och på 208 sidor.
  • Formgivare Johan Jarlsmark, Ludvig Aust
  • Fotograf: Åsa Jakobsson
  • Illustratör jenny Nyberg
  • Utgiven 2021-06

PROVLÄS BOKEN HÄR

Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt