Close
Sök

Fjord raincoat - regntäcke

Tillverkare: Non-stop dogwear
899,00 kr
Fjord raincoat från Non-stop är ett vind- och vattentätt regntäcke. Din hund förblir torr i regnet tack vare ett vattentätt tyg som tål 15.000 mm vattenpelare. Regntäcket har dessutom utmärkt andningsförmåga. Vindtätt gör det lättare att hålla värmen i hård vind. Ett täcke som gör att du och din hund kan njuta i alla väder.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Klart ni ska njuta av att var ute även i busväder, både du och din hund. Fjord Raincoat från Non-stop håller din hund torr även i kraftigt regn. Dessutom håller regntäcket hunden renare. Så när ni kommer hem från blöta utomhusaktiviteter förblir även ditt hem rent och torrt. Det hållbara polyesterskalet tål 15.000 mm vattenpelare. Det andningsbara membranet möjliggör ventilation och minskar kondens. Detta är ett äkta funktionsplagg för hundar helt enkelt. 

Förutom att vara vind- och vattentätt har regntäcket smarta funktioner som t ex dräneringshål på regntäckets bröstdel. Hålen förhindrar att vatten samlas under hundens bröstkorg, vilket kan få hunden att bli kall och obekväm. Fjord raincoat täcker din hunds kropp oavsett form eller storlek och innehåller justerbara altenativ med hjälp av dragsko för optimal passform. En stor krage skyddar din hunds hals.

Regntäcket Fjord är är designat för hundar i röreölse och ger skön rölrelsefrihet. Även när hunden springer i full fart kan hundens ben röra sig fritt utan motstånd. Benremmar hjälper till att hålla täcket i rätt läge och förhindrar att den lyfter i starka vindar.

En suverän koppelöppning gör att en sele kan bäras under regntäcket. Reflexdetaljer ger hög synlighet i mörker såväl som mrka dagar med regn och dålig sikt. Fjord-raincoat har låg vikt och packas lätt i den medföljande kompressionspåsen.

Fjord raincoat finns i flera färger; svart, blå, lila, orange och grön. Vi har till att börja med tagit in täcket i grön. Kontakta oss om du vill ha en annan färg så försöker vi lösa det.
Storlekarna varierar från 24-90 centimeter (uppmätt på rygglängden).

Storlek:24273033
Rygglängd:22–26 cm25–29 cm28–32 cm31–35 cm

Storlek:36404550
Rygglängd:33–39 cm37–43 cm42–48 cm47-53 cm

Storlek:55606570
Rygglängd:52–58 cm57-63 cm62-68 cm64-76 cm

Storlek:8090
Rygglängd:74-86 cm84-96 cm
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt