Close
Sök

Non-stop dogwear Protector snow - snödräkt

Tillverkare: Non-stop dogwear
899,00 kr
Heltäckande snöoverall till hund, från non-stop dogwear. Hunddräkten täcker hela kroppen utom huvud, tassar och svans vilket gör att snön inte fastnar i pälsen, din hund slipper jobbiga, tunga, kalla snöklumpar. Dräkten är stretchtyg som ger rörelsefrihet vilket gör att din hund kan ha roligt i snön utan att bli blöt och kall. Praktisk för pälshundar som har det tufft nät kramsnön är ett faktum och härlig för alla hundar som älskar snö, promenaden och uteleken kan vara längre.
*
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Hundar som får kämpa med snöklumpar i pälsen har stor användning av Protector snow från Non-stop och ni kan njuta av snöiga vinteräventyr tillsammans, allt från promenader till skidturer.

Dräkten är sydd i fyrvägs strechtyg som gör att din hund kan röra sig fritt och passformen blir bättre. Det smidiga tyget är inte fodrat men dräkten hjälper ändå hunden att hålla värmen eftersom pälsen isolrerar bättre när den är fri från snö och is. 

Protector snow är framtagen för vinterbruk, men den kan också skydda mot fästingar, frön som fastnar i pälsen och annat skräp.

Dräkten görs i en tikmodell och en modell till hanar. Öppningar i dräkten gör att din hund kan utföra sina behov, du klipper upp öppningarna själv så de anpassas efter just din hund. Dräkten till hanarna har fleecefoder för att skydda testiklarna.

Färgvalet gör att din hund syns bra och reflextryck gör ökar synligheten i mörker. 

Protector snow kommer i XXS-L för tikar och XXS-XL för hanar.

HUR TAR JAG PÅ PROTECTOR SNOW
Börja med att trä huvudet genom halsöppnignen. Sedan trär du först frambenen och sedan bakbenen genom ärmarna. Det kan underlätta att sätta en plastpåse på varje tass, som du sedan tar av när dräkten sitter på. Dra upp dragkedjan och säkra med kardborrefästet. 

VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD PÅ TIK- OCH HANHUNDSMODELLEN?
Dräkten för både hanar och tikar är konstruerad så att du kan klippa upp en öppning så de kan kissa. Hanens dräkt har också foder vid testiklarna.

HAR PROTECTOR SNOW FLER ANVÄNDNINGSOMRÅDEN ÄN ATT SKYDDA MOT SNÖ OCH IS?
Dräkten är utvecklad för vinteranvänding men kan också användas mot fästingar och för att skydda pälsen från frön och skräp som lätt fastnar i vissa pälsar. Den kan också användas efter en operation och för att skydda känslig hud.

Notera att tyget kan ta skada av pinnar och  kvistar i naturen. Slitage av växtlighet täcks inte av garantin. Om du använder dräkten i värme, var uppmärksam så att din hund inte blir för varm. 

KAN JAG ANVÄNDA SELE TILLSAMMANS MED PROTECTOR SNOW? 
Det fungerar att använda sele ovanpå dräkten, men var vaksamm så att inte selen skadar dräkten.

HUR VARM ÄR PROTECTOR SNOW? 
Dräkten är inte särskilt värmande vintertid. Du kan ha hundtäcke utanpå Protector snow.

The sizing of the Protector snow is based on your dog’s weight. Enter your dog's weight in the size finder on the product page, and a recommended size will be provided. If your dog is between sizes, we recommend choosing the larger size. The Protector snow should have a snug fit to prevent snow from entering the suit. The fabric is elastic and will conform well to your dog’s body.

STORLEK2XSXSSMLXL
HUND:
Vikt9-12 kg12-16 kg16-20 kg20-25 kg25-30 kg30-37 kg
SNÖDRÄKT:
Vikt- g194 g213 g224 g241 g270 g
Overallens bakben32 cm37 cm38 cm41 cm444 cm46 cm

DETALJER
• Dragkedja längs ryggen
• 4-vägs stretch
• 3M™ reflexer

MATERIAL
Tygpolyester/elastan
Dekorbandpolyamid

Maskintvätt max 30° C, ska inte torktumlas. Använd inte sköljmedel.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt